waterstoffabriek zutphen

Levert waterstoffabriek aan binnenstad van Zutphen?

De Stadspartij Zutphen Warnsveld heeft vragen gesteld over de ontwikkeling van een groene waterstoffabriek in Zutphen en de betrokkenheid van de gemeente daarbij. We willen van burgemeester en wethouders onder andere weten op welke manier de gemeente de ontwikkeling van deze fabriek steunt.

Verder zegt Gldh2, een van de initiatiefnemers van de fabriek, op haar website dat de door deze fabriek geproduceerde waterstof onder andere gebruikt gaat worden voor de verwarming van woningen in de monumentale binnenstad van Zutphen.

We willen van burgemeester en wethouders weten op welk (gemeentelijk) besluit dit is gebaseerd. Wij hebben nooit geen voorstellen of besluiten gezien waarin waterstof de woningen in de binnenstad van Zutphen zou gaan verwarmen.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com