Stadspartij steunt ondernemers van de gemeente Zutphen

De rek is eruit bij onze ondernemers, ze worden opnieuw hard getroffen door de sluiting van hun bedrijven. De reserves zijn op en veel ondernemers maken schulden om overeind te blijven. De huidige steunmaatregelen schieten tekort om dit op te vangen. Willen we de ondernemers in onze  gemeente laten overleven, dan moeten we af van de lockdown, versoepelen en weer verantwoord openen. Wij willen geen leegstand in de binnenstad, niet in Warnsveld of in een van de winkelcentra in de wijken.

We ondersteunen de ondernemers met hun actie om zaterdag verantwoord open te gaan. Ook wij vinden dat dit verantwoord kan en dat de ondernemers hun verantwoordelijkheid nemen. Het belang voor de volksgezondheid kennen wij, maar het huidige coronavirus is, voor zover we nu weten,  minder ziekmakend en legt minder druk op de zorg. Dat zien we in de landen om ons heen waar de winkels en horeca wel open zijn.

De Stadspartij Zutphen Warnsveld vindt dat we verantwoord kunnen versoepelen, en dat winkels en horeca verantwoord open kunnen. We willen onze ondernemers perspectief bieden en we roepen onze bewoners op lokaal te kopen.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com