Het Zutphen-gevoel - Stadslied - Stadspartij Zutphen

Stadslied: het Zutphen-gevoel

Vraag aan een willekeurige bewoner wat er bijzonder is aan Zutphen en zij of hij zal zeggen: ‘de IJssel, de historische binnenstad, de Berkel, het mooie buitengebied, het is gemoedelijk of: mensen hebben er nog tijd voor elkaar’. Nieuwe bewoners vergelijken Zutphen soms met het sfeervolle stadje in Zuid-Frankrijk of ItaliĆ« waar je op doorreis een tussenstop maakt.
Kortom: Zutphen is een fantastische gemeente om te wonen, te leven en te werken. De band Vandersteen, met daarin onze kandidaten Berry Vink en Hans Boersbroek, bracht bijna negen jaar geleden het Zutphense stadslied ‘Welkom thuis’ uit. Daarin brengt de band het Zutphen-gevoel tot uitdrukking. En het is juist dat gevoel dat de kandidaten van de Stadspartij motiveert om zich in te zetten voor Zutphen en zijn bewoners.

1 reactie op “Stadslied: het Zutphen-gevoel”

  1. Pingback: Kandidaten stellen zich voor: Gert Meijboom – Stadspartij Zutphen-Warnsveld

Reacties zijn uitgeschakeld.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com