stadspartij

Stadspartij lokaal en onafhankelijk, ook financieel

De landelijke politiek is verantwoordelijk voor de woningnood, de toeslagenaffaire, korting op de AOW, de onderwijscrisis. De landelijke politiek, de landelijke partijen, zijn ook verantwoordelijk voor het korten van gemeentes.

Het Rijk, Den Haag, legt steeds meer taken neer bij de gemeentes maar verzuimt voldoende geld mee te geven. De landelijke partijen dwingen hierdoor de gemeentes te snijden in allerlei voorzieningen en te bezuinigen op taken.

‘Den Haag bepaalt’. Een stille ramp wordt er wel gezegd. Stap voor stap worden de voorzieningen en regelingen afgeschaft of verminderd.

Wat wel opvalt is dat de landelijke partijen de subsidie aan hen zelf flink heeft verhoogd: ruim 18 miljoen euro. Per landelijke partij krijgt men, afhankelijk van het aantal zetels  in Eerste en Tweede kamer, een fiks bedrag. De landelijke partijen kunnen dat onder andere aan besteden aan het werven van nieuwe leden en aan verkiezingscampagnes. Bijvoorbeeld het huren van een winkelruimte in de binnenstad of het huren van de Buitensociëteit voor een kick off.

De Stadspartij Zutphen Warnsveld betaalt alles uit eigen zak. Zij is onafhankelijk en is geen verlengstuk van ‘Den Haag’.

Stadspartij Zutphen Warnsveld lijst 8 waar de inwoner echt op 1 staat.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com