Wegens succes verlengd: sneltekenaar Ellen op de zaterdagmarkt

Vanwege de grote belangstelling afgelopen zaterdag, maakt sneltekenaar Ellen Heutink komende zaterdag (12 maart) voor de kraam van de Stadspartij Zutphen Warnsveld opnieuw portretten van bewoners. Ze is dit keer niet alleen: ze wordt begeleid door onze eigen ‘Bewonersop1-muzikanten’. Een unieke kans om een portret te laten maken van jezelf of je geliefde.

Ellen treedt als snelle portrettekenaar op door heel Nederland en tekent in enkele minuten treffende portretten. De snelheid waarmee zij details in zich opneemt en vertaalt in lijn en kleur, komt ook naar voren in haar werk als illustrator.

Meet & greet

Behalve Ellen Heutink zijn ook een aantal van onze kandidaten voor de gemeenteraad aanwezig voor een speciale meet & greet. Zij laten zich graag door iedereen het hemd van het lijf vragen.
Sneltekenaar Ellen is zaterdag van 11 tot 15 uur te vinden in de kraam van de Stadspartij op de markt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com