Kandidaten stellen zich voor: Diana Smallegoor

‘Ik ben Diana Willemsen-Smallegoor, opgegroeid en nog steeds wonend in het buitengebied Leesten, dichtbij agrarische bedrijven en de natuur. Een mooi gebied dat belangrijk is voor haar bewoners en de mensen die er recreëren.
In het buitengebied is noaberschap nog steeds een gemeengoed, elkaar met raad en daad bijstaan, een mooi gebruik dat ik bijzonder waardeer. Het uitgangspunt van het verkiezingsprogramma van de Stadspartij, ‘De bewoners op 1’ past hier goed bij en spreekt mij dan ook zeer aan.
Ik ben een verbinder, die graag zoekt naar mogelijkheden om samen problemen op te lossen. In die rol wil ik mij graag inzetten voor de Stadspartij, ik ben benieuwd naar de ideeën van bewoners en hoor deze graag.
De Stadspartij is een lokale partij met een verfrissende kijk op heel veel zaken, waarbij het belang van de bewoner voorop staat. Dit spreekt mij enorm aan, ik denk graag mee over betaalbaar wonen, de invulling van de energietransitie en een betrokken en open bestuursstijl. Punten die voor de partij en voor mij belangrijk zijn.’

Wil je ook meer weten over onze andere kandidaten? Klik dan op de links hieronder:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com