Kandidaten stellen zich voor: Edward van der Leur

Mijn naam is Edward van der Leur en ik ben 51 jaar oud. Samen met mijn gezin (Nicole en mijn dochters Lotte en Meike) wonen we in Leesten. Ik ben met Nicole in 1996 in Zutphen in Leesten komen wonen en sindsdien is de wijk en de directe omgeving behoorlijk veranderd.

Voor Nicole en mij is het zeer prettig wonen in Zutphen. In alles waar wij behoefte aan hebben kan Zutphen voorzien. Mijn kinderen hebben perfect in Zutphen kunnen opgroeien voor alles waar zij interesse in hebben was er iets leuks voor ze te vinden.

Wonen en werken

Dit veranderde eigenlijk nadat ze 16 waren geworden. In eens moesten ze buiten Zutphen voor een verdere opleiding. Ook is er in Zutphen dan opeens een stuk minder te doen. En nu ze ook allebei bijna meerderjarig zijn, doemen zich nog meer problemen op. Waar kunnen ze straks bijvoorbeeld werken en wonen? Is er dan nog wel de nodige zorg hier in Zutphen? Hoe ziet de omgeving eruit? Kunnen zij eventueel hun kinderen ook nog een fijne leefomgeving aanbieden? 

Lokale partij

Allemaal vraagstukken waar op dit moment niet echt oplossingen voor zijn. Nou kan ik aan de zijlijn blijven staan of proberen te helpen oplossingen te vinden. Dat is de reden dat ik een politiek partij heb gezocht die het beste bij mij past. Uitgangspunt was wel dat het een lokale partij moet zijn die met de problemen van de toekomst bezig is. Zo ben ik bij de   Stadspartij Zutphen Warnsveld terecht gekomen. 

Handen uit de mouwen

Ik ben wel iemand die de handen uit de mouwen wil steken, dus toen de vraag kwam of ik als secretaris tot het bestuur wilde toetreden, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik hoop samen met de partij een mooie toekomst voor Zutphen op te bouwen.

Wil je ook meer weten over onze andere kandidaten? Klik dan op de links hieronder:


2 reacties op “Kandidaten stellen zich voor: Edward van der Leur”

  1. Pingback: Kandidaten stellen zich voor: Gerard Pelgrim – Stadspartij Zutphen-Warnsveld

  2. Pingback: Kandidaten stellen zich voor: Diana Smallegoor – Stadspartij Zutphen-Warnsveld: de bewoners op 1

Reacties zijn uitgeschakeld.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com