Kandidaten stellen zich voor: Gerard Pelgrim

Mijn naam is Gerard Pelgrim. Ik ben opgegroeid in het buitengebied van Apeldoorn en woon sinds 2008 in Zutphen. Sinds 2010 ben ik politiek actief voor de Stadspartij Zutphen-Warnsveld. Ik ben momenteel naast raadslid ook fractievoorzitter. Ik ben zeer gemotiveerd en ambitieus en wil mij ook de komende vier jaar volledig inzetten voor de inwoners van onze prachtige gemeente Zutphen.

Dit doe ik niet alleen, maar samen met de andere kandidaten van de Stadspartij en samen met de inwoners. Want voor mij staan de ‘bewoners op 1’: Luisteren naar inwoners en meer ruimte voor bewonersinitiatieven. Elke inwoner telt en moet mee kunnen doen. De bewoners op 1 is ook de titel van het verkiezingsprogramma, dat je hier kunt downloaden.

Jongeren en gezinnen moeten betaalbaar kunnen wonen in de gemeente Zutphen. Willen we krachtige een gemeente zijn hebben we onze jongere generaties keihard nodig. Dit betekent dat we van Zutphen een gemeente met toekomst moeten maken. Dit betekent voor mij meer betaalbare woningen, Zutphen klimaatbestendig (vergroening en verkoeling), meer ruimte voor burgerinitiatieven, zorg voor inwoners die dit nodig hebben en behoud van de voorzieningen, cultuur en historie in Zutphen. Zutphen een gemeente met toekomst waar voor mij de ‘bewoners op 1’ staan.

Wil je ook meer weten over onze andere kandidaten? Klik dan op de links hieronder:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com