Kandidaten stellen zich voor: Hans Boersbroek

Mijn naam is Hans Boersbroek. Ik ben opgegroeid in het groene buitengebied van onze gemeente op het platteland. Zutphenaar en Achterhoeker is wie ik mij voel, ondertussen ben ik al jaren woonachtig in de stad na enkele omzwervingen in het buitenland. In het dagelijks leven werkzaam in de logistiek en als gemeenteraadslid. Daarnaast ben ik lokaal vrijwillig actief binnen de popcultuur sector als organisator van evenementen.

Wat mij qua politiek drijft is lokaal zaken voor elkaar te kunnen boksen. Ik vind eens per 4 jaar stemmen voor de Tweede Kamer te weinig om echte verandering binnen onze eigen kleine samenleving tot stand te brengen. Daar moet je zelf wat voor doen.

Wat dat betreft is de Stadspartij al jaren mijn partij. We zijn lokaal en echt onafhankelijk.
Geen franchiseafdeling van een landelijke partij zoals het merendeel van de andere partijen in Zutphen. Qua raadswerk gaat mijn aandacht uit naar natuur, ons groene buitengebied, erfgoed en cultuur.

Wil je ook meer weten over onze andere kandidaten? Klik dan op de links hieronder:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com