Henk Weststrate

Kandidaten stellen zich voor: Henk Weststrate

Goede dag, ik ben Henk Weststrate. Ik hou er niet zo van om in de belangstelling te staan en jezelf te promoten. Maar als je je verkiesbaar stelt en op de lijst van de Stadspartij Zutphen-Warnsveld gaat staan, dan ontkom je er niet aan iets over jezelf te vertellen. Ik woon al meer dan 40 jaar in Warnsveld. Dat bevalt prima.

Een jaar of 4 geleden kreeg ik meer vrije tijd en besloot ik me meer met de lokale politiek te gaan bemoeien. Vroeger toen ik jong was deed ik dat ook, maar toen voor een landelijke partij. Net als velen van jullie was ik uitgekeken op de landelijke politiek. Dus het werd een lokale partij, maar wel een die het dichtst bij mijn uitgangspunten staat. Groen, sociaal, cultuur, wonen en onafhankelijk. Belangrijk was en is dat de mensen van die lokale partij de politiek leuk maken. Je moet toch af en toe kunnen lachen en samen ontspannen.

Het werd dus de Stadspartij Zutphen-Warnsveld. Als inwoner van Warnsveld stoort het mij geregeld dat er in de raad gesproken wordt over Zutphen en men de stad Zutphen bedoelt. De Stadspartij Zutphen-Warnsveld was de enige partij die tegen de samenvoeging van Zutphen en Warnsveld stemde. Niet dat je dat terug kan draaien, maar het geeft wel aan dat we de inwoners altijd serieus nemen.
Belangrijk is ook dat het een partij is die al 33 jaar bestaat en na verkiezingen geen splitsingen kent en zich opdeelt in fracties. Stabiel, geloofwaardig, onafhankelijk en voor de inwoners.

Wil je ook meer weten over onze andere kandidaten? Klik dan op de links hieronder:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com