Nieuwe fractie Stadspartij

Afgelopen woensdag, 30 maart, zijn de nieuwe raadsleden en forumleden beëdigd. De komende vier jaar wordt de Stadspartij vertegenwoordigd door Gerard Pelgrim (raadslid), Henk Weststrate, Hans Boersbroek en Gert Meijboom (forumleden).

Wij gaan ons onder andere inzetten voor een onafhankelijke klachtenregeling voor bewoners, inclusief een onafhankelijke ombudsman, voor een fiets- en wandelveilige gemeente, betaalbaar wonen voor jongeren en jonge gezinnen, verbinding met de Achterhoek, culturele broedplaatsen en referenda over belangrijke Zutphense thema’s, zoals de energietransitie. 

Wil je meedoen met de Stadspartij? En je inzetten voor een van onze doelen? Dat kan. Neem contact met ons op en je hoort z.s.m. van ons!

Inmiddels is André Putker (GroenLinks) gestart als informateur met als doel de vorming van een nieuw college. Hij is hiervoor met alle partijen in gesprek. Eind volgende week verwachten we meer duidelijkheid over de richting van het nieuwe college.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com