Steun de Stadspartij voor een nog mooiere gemeente Zutphen

Heb je hart voor de De Hoven, Warnsveld en Zutphen en voor onze bewoners? Met jouw steun kan de Stadspartij zowel in de gemeenteraad als daarbuiten een nog betere bijdrage leveren aan een mooie gemeente Zutphen.

Je kunt ons steunen door mee te helpen onze Zutphense thema’s voor het voetlicht te brengen, je kunt lid worden en/of ons financieel te steunen. We kunnen iedere gift goed gebruiken: als lokale partij ontvangen we geen subsidie van de overheid, zoals bij landelijke partijen wel het geval is.

Je gift kun je overmaken naar rekening NL40 INGB 00000285 94 van Stadspartij Zutphen Warnsveld. De Stadspartij is een vereniging en heeft de ANBI-status.

Het jaarlidmaatschap bedraagt 25 euro. Na ontvangst van je aanmelding, zie formulier hieronder, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Lokale pioniers

De Stadspartij zet zich al ruim 30 jaar in voor de bewoners van Zutphen, Warnsveld en De Hoven. We zijn een vereniging en de langst bestaande lokale partij in de gemeente. Sinds de oprichting zijn we in de gemeenteraad van Zutphen vertegenwoordigd.
Heb je vragen of wil je meer weten over de Stadspartij, neem dan contact met ons op.