Stadspartij: politieke burgerbeweging sinds 1990

De Stadspartij Zutphen Warnsveld is een politieke burgerbeweging die zich al ruim 30 jaar inzet voor een aantrekkelijke gemeente waar het prettig is om te wonen, te werken, te ondernemen en te recreƫren. Wij zijn de langst bestaande lokale partij in de gemeente en sinds de oprichting zijn we in de Zutphense gemeenteraad vertegenwoordigd.

Wij zijn eigenzinnig en onafhankelijk, lokaal geworteld en toekomstgericht. Met oog voor natuur, historie, toekomst en cultuur. Bij ons staan de bewoners centraal. Wij zetten ons in voor een grotere betrokkenheid van de gemeente bij onze bewoners. Wij willen dat burgerinitiatieven serieus worden genomen en een belangrijke plaats krijgen in de besluitvorming van de gemeente Zutphen. Dat geldt ook voor burgerparticipatie. Voor de Stadspartij staan de bewoners op 1.

Ben je eigenzinnig, onafhankelijk en betrokken bij onze mooie gemeente Zutphen? Doe dan mee met ons en word lid van de Stadspartij.

Meer weten over de Stadspartij? Lees hier een korte geschiedenis van ruim 30 jaar Stadspartij.

Lokale pioniers

De Stadspartij is een politieke burgerbeweging die zich al ruim 30 jaar inzet voor de bewoners van Zutphen. We zijn een vereniging en de langst bestaande lokale partij in de gemeente. Sinds de oprichting zijn we in de gemeenteraad van Zutphen vertegenwoordigd.
Heb je vragen of wil je meer weten over de Stadspartij, neem dan contact met ons op.