Stadspartij: de lokale partij voor Zutphen, Warnsveld, De Hoven

De Stadspartij Zutphen Warnsveld zet zich al ruim 30 jaar in voor een aantrekkelijke gemeente, waar het prettig is om te wonen, te werken, te ondernemen en te recreëren. We zijn de langst bestaande lokale partij in de gemeente en sinds de oprichting zijn we in de Zutphense gemeenteraad vertegenwoordigd.

Deze website geeft een indruk van de onderwerpen waar we mee bezig zijn. Maar er is zo veel meer! We vertellen je er graag over.

Wij zijn eigenzinnig en onafhankelijk, lokaal geworteld en toekomstgericht. Met oog voor natuur, historie, toekomst en cultuur. Bij ons staan de bewoners centraal. Wij zetten ons in voor een grotere betrokkenheid van de gemeente bij onze bewoners. Wij willen dat burgerinitiatieven serieus worden genomen en een belangrijke plaats krijgen in de besluitvorming van de gemeente Zutphen. Dat geldt ook voor burgerparticipatie. Voor de Stadspartij staan de bewoners van Zutphen, Warnsveld en De Hoven op 1.

Help je mee onze gemeente nog aantrekkelijker te maken? Word lid van de Stadspartij. En heb je ambitie om raadslid te worden, laat het ons weten!

Meer weten over de Stadspartij? Lees hier een korte geschiedenis van ruim 30 jaar Stadspartij.

Lokale pioniers

De Stadspartij zet zich al ruim 30 jaar in voor de bewoners van Zutphen, Warnsveld en De Hoven. We zijn een vereniging en de langst bestaande lokale partij in de gemeente. Sinds de oprichting zijn we in de gemeenteraad van Zutphen vertegenwoordigd.
Heb je vragen of wil je meer weten over de Stadspartij, neem dan contact met ons op.