bereikbaarheid gemeente zutphen

Bereikbaarheid gemeente schiet tekort

De bereikbaarheid van de gemeente is onder de maat. De Stadspartij heeft hierover vragen gesteld aan het college. We ontvangen regelmatig klachten van bewoners: bellers moeten lang wachten, de verbinding wordt verbroken en er wordt niet gereageerd op terugbelverzoeken.

Ook bewoners die via e-mail of per brief contact zoeken met de gemeenten moeten soms maanden wachten op een reactie. En soms komt die reactie helemaal niet.
Wethouder Sjoerd Wannet erkent de problemen en zegt dat er verschillende oorzaken zijn: onderbezetting, ziekteverzuim en het was drukker dan gebruikelijk. De wethouder heeft toegezegd de bereikbaarheid te gaan verbeteren, onder andere door openstaande vacatures zo snel mogelijk in te vullen.
Wij vinden dat de gemeente altijd goed bereikbaar moet zijn voor de bewoners. We blijven er daarom aandacht aan besteden. Heb je zelf ervaringen met de bereikbaarheid van de gemeente en wil je je verhaal kwijt? Mail ons dan info@stadspartijzutphen.nl.

Delen

Lokale pioniers

De Stadspartij zet zich al ruim 30 jaar in voor de bewoners van Zutphen, Warnsveld en De Hoven. We zijn een vereniging en de langst bestaande lokale partij in de gemeente. Sinds de oprichting zijn we in de gemeenteraad van Zutphen vertegenwoordigd.
Heb je vragen of wil je meer weten over de Stadspartij, neem dan contact met ons op.