Bestuur

De Stadspartij Zutphen-Warnsveld is al sinds jaar en dag een begrip in Zutphen en omgeving.
Het is de langst bestaande lokale partij en ze heeft sinds de oprichting altijd meerdere zetels in de Zutphense raad gehad. De Stadspartij Zutphen/Warnsveld staat voor groen, cultuur, sociaal en ondernemend waarbij de menselijke maat altijd voorop staat. Binnen de huidige politiek willen wij een onafhankelijke partij zijn die niet gestuurd en/of geleid wordt door landelijke partijen en instanties. Wij zijn er voor de inwoners van Zutphen en Warnsveld.

Het bestuur van de vereniging Stadspartij Zutphen-Warnsveld wordt momenteel gevormd door de voorzitter Crispijn Oomes, secretaris Edward van der Leur, penningmeester Gerard Pelgrim en lid Henk Weststrate. Als bestuur zijn wij verantwoordelijk voor de politieke lijn van de partij, onderhouden wij het ledenbestand en zorgen ervoor dat we met een aansprekende kieslijst meedoen aan de verkiezingen. Dat klinkt redelijk overzichtelijk, maar de praktijk leert dat er altijd van alles te regelen valt. Zoals alle verenigingen willen wij veel voor onze leden betekenen en doen. Het organiseren van activiteiten kost veel man-/vrouwkracht en energie.

Daarom vanaf deze plaats een oproep aan mensen die interesse hebben in onze partij, een beetje tijd overhebben en een bijdrage zouden willen leveren aan het versterken van onze visie en ondersteuning bij activiteiten op de verschillende terreinen binnen het politieke spectrum in Zutphen en Warnsveld.

Wij zoeken gemotiveerde en enthousiaste mensen die ons bestuur willen komen versterken. Voelt u zich hiertoe aangesproken horen wij dat graag!
U kunt ons bereiken via info@stadspartijzutphen.nl, uiteraard ook voor andere vragen.

info@stadspartijzutphen.nl
fractie@stadspartijzutphen.nl

© Alle rechten voorbehouden – 2021
Yorick Knol – Webdesign & Marketing

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com